Strategie Uitvoering

Onze NetPromotorScore is in 5 maanden van -17% naar +28% gestegen dankzij deze methodiek. Dit was boven onze verwachting. Onze klantrelaties zijn hierdoor structureel verbeterd.Marc van der Heijden. IT Director Adidas Groep-

Iedere manager en iedere leider weet het: je kunt plannen tot je een ons weegt, de uitvoering bepaalt het succes. Tussen een strategisch plan en een geslaagde uitvoering staat ook nog gewoon het werk en de verantwoordelijkheid van alledag op je te wachten. Wij noemen die hectiek de wervelwind.

De wervelwind bestaat uit al die urgente zaken en verantwoordelijkheden die je zo bezig houden dat je geen ruimte meer hebt om te denken en structureel tijd te besteden aan het nieuwe. Aan dat verbeterdoel, aan die nieuwe strategie die je wil implementeren. Als je dat uit blijft stellen, gebeurt er niets en haalt de werkelijkheid je in – vroeger of later.

Wij kunnen organisaties zoals de jouwe faciliteren in het succesvol behalen van hun grootste doel midden in die wervelwind. Zodat je resultaten structureel stijgen. We hebben daarvoor het principe ontwikkeld van De 4 disciplines van uitvoering:

  • Focus op een waanzinnig belangrijk doel (discipline 1)
  • Werken met gedragsmetingen (discipline 2)
  • Bijhouden van een motiverend scorebord (discipline 3)
  • Creëren van een ritme van verantwoording (discipline 4).

Weten hoe we dat doen?

Ga naar 4DX.nl

DE MOGELIJKHEDEN

DOWNLOAD DE WHITEPAPER