The 7 Habits for Managers

 

The 7 Habits for Managers focust op de fundamenten van leiding geven aan de moderne, mobiele medewerker. De training richt zich op zowel beginnende als ervaren managers. We vertalen de basispricipes van de 7 Habits of Highly Effective People naar jouw rol als manager en je gaat gericht aan de slag met jouw praktijksituatie.

Je werkt met een set tools die je klaarstomen op de uitdagingen van deze tijd, waaronder conflict oplossing, prioritering, performance management, vertrouwen, uitvoering, samenwerking en team en medewerker ontwikkeling. Geef je medewerkers de vrijheid om hun volledige bijdrage te leveren en ontketen hun potentieel. Alleen daarmee bereik je blijvende resultaten.

Onderzoek* wijst uit:

Organisaties besteden minder dan 50% van de tijd aan de belangrijkste organisatiedoelen.
Slechts 14% van de medewerkers gelooft een bijdrage te leveren aan het succes van de organisatie.
Minder dan de helft van de medewerkers kennen de organisatiedoelen.
*Results of xQ Surveys conducted by Harris Interactive

Het bijzondere is dat deze gegevens universeel zijn; zowel voor de VS als Nederland of Azië. De cijfers zijn niet beperkt tot één locatie of één bedrijfstak of zelfs één leeftijdscategorie. Werknemers kampen overal met te veel taken en prioriteiten. Ze weten niet wat de belangrijkste doelen zijn en leveren daardoor geen excellente resultaten. In de meeste organisaties ontbreekt bovendien een open communicatie die dit deels zou kunnen ondervangen.

Deze praktijkgedreven training is een intensieve ervaring. Je groeit van goede resultaten naar duurzaam excellente resultaten.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.